KÜLFÖLD
Kedden temetik Giorgio Napolitano volt olasz elnököt
A volt államfőt a szenátus épületében ravatalozzák fel Sergio Mattarella köztársasági elnök és Ignazio la Russa, a szenátus elnöke jelenlétében.
Vasrudakkal támadtak rendőrautókra Párizsban
Tüntetők és rendőrök közötti összecsapásba torkollott a szombati párizsi rendőri erőszak elleni tüntetés.
Szijjártó Péter elárulta, mire lenne jó az ENSZ
Az ENSZ-nek olyan platformnak kellene lennie, ahol beszélhetnek egymással azok, akik konfliktusban vannak vagy háborúznak egymással.
Folyamatosak a légitámadások a kelet-ukrajnai fronton
Folyamatosak a légitámadások a kelet-ukrajnai fronton. Mindkét oldal dróntámadásokról számolt be. Pénteken ukrán rakétacsapás érte a fekete-tengeri orosz hadiflotta szevasztopoli központját. Közben az ukrán elnök Kanadában folytatja diplomáciai körútját és komoly támogatásra kapott ígéretet.
A tengerbe fulladt két magyar turista
Az ANSA híradása szerint a helyszínen van a parti őrség, a tűzoltóság és a rendőrség is.
Az anyanyelvi oktatásnak megtartó ereje van az államtitkár szerint
A 2020-ban a magyar kormány támogatásának köszönhetően megnyitott óvodában a kezdeti 14 fős létszám mostanra 39 főre emelkedett.
A német kancellár támogatja az illegális bevándorlás szigorúbb ellenőrzését
Sok ember érkezik Európába és Németországba, és a számuk „drámaian megnőtt” – mondta Scholz szombaton a Szociáldemokrata Párt nürnbergi nagygyűlésén.
Aranytömböket és pénzkötegeket foglaltak le Biden korrupciós botrányba keveredett szenátorától
Bob Menedeznek le kellett mondani befolyásos pozíciójáról, mert több bűncselekmény alapos gyanúja is rávetül, melyek miatt vádat is emeltek ellene. Bidennek ez nem jött jókor, ugyanis a szenátor az egyik legmegbízhatóbb szövetségese az elnök ukrajnai háborúval kapcsolatos törekvéseiben, a külügyi bizottság élén pedig sokat is tudott volna tenni az ügy érdekében.
Oroszország közölte, hogy a hegyi-karabahi örmények megkezdték a fegyverek beszolgáltatását
Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint eddig hat páncélozott járművet, több mint 800 puskát és mintegy 5000 lőszert adtak át.
2023. szeptember 23. szombat, Tekla napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg